Verbouwen

Aannemersbedrijf Ebbers is ook voor u de juiste partner om een verbouwing aan uw woning c.q. bedrijfspand te laten uitvoeren. Dit kan zowel inpandige- als wel een uitpandige verbouwing zijn zoals een aan- en/of opbouw. Ook het verbouwen van badkamers, keukens en dakkapellen behoren tot onze werkzaamheden.

Bij een verbouwing komt vaak veel meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Onze ruime theoretische- en praktijk ervaring op dit gebied stellen wij graag aan u ter beschikking. Samen met u bekijken wij tijdens het oriënterende gesprek op welke wijze wij de verbouwing zo efficiënt mogelijk kunnen gaan realiseren. Vanzelfsprekend houden wij daarbij rekening met uw budget.

Wij kunnen u adviseren aangaande mogelijk noodzakelijke vergunningen, veiligheidsvoorschriften en andere regelgevingen. Het komt heel vaak voor dat, mede dankzij ons specialisme, wij een verbouwing goedkoper en sneller kunnen realiseren dan u in eerste instantie dacht.

Het oriënterende gesprek wordt opgevolgd door een uitgebreide offerte met open begroting die de basis vormt voor de uitvoering van het project. Wij maken deze heel zorgvuldig en uitvoerig op. Alle aspecten van het project worden duidelijk en helder beschreven. Wat ons betreft mag een offerte nooit aanleiding zijn tot wat voor misverstand dan ook. U weet aan de hand van de offerte precies wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

Het is voor ons heel belangrijk dat u als opdrachtgever een vertrouwd gevoel over onze samenwerking heeft, tenslotte komen wij een aantal weken dagelijks bij u over de vloer. Ook ons team onderkent het belang van deze vertrouwensband.

Samen met u plannen wij na de acceptatie van de offerte de werkzaamheden zodat de overlast aan u, uw gezin of bedrijf tot een minimum beperkt zal blijven.

Wilt u vakkundig advies voor uw woning, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij informeren u graag over de beste oplossing.