Over Ons

(ver)Bouwen met Aannemersbedrijf Ebbers:

Wij bieden u een uitstekende "prijs-kwaliteitverhouding". Nodig ons uit voor het uitbrengen van een offerte en wij zullen u hiervan overtuigen.

Aannemersbedrijf Ebbers is aangesloten bij Bouwend Nederland en gecertificeerd deelnemer van de stichting BouwGarant. Als u gaat bouwen of verbouwen moet er van alles geregeld en gedaan worden. Aannemersbedrijf Ebbers neemt u veel zorgen uit handen en zorgt ervoor dat uw wensen optimaal worden verwezenlijkt.

Wat kunnen wij u bieden:

Kwaliteit

  • wij beschikken over de juiste diploma's,
  • wij hebben aantoonbare ervaring en een keur aan referentie’s,
  • wij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en
  • duurzaam bouwen

Heldere afspraken

Van de offerte tot en met de oplevering, leggen wij alle belangrijke afspraken zwart op wit vast. Wij brengen altijd een open begroting uit, zodat u exact inzage heeft in alle werkzaamheden, materiaalgebruik en de daarbij horende kosten. Zo is er geen kans op misverstanden.

Grip op de kosten

U ontvangt van ons een offerte met daarin een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en een prijsaanbieding. Alleen als u wensen wijzigen kan er sprake zijn van meerwerk. U hoeft ons geen aanbetaling te doen. U betaald in termijnen, op basis van gereed werk.

Service

Wij beschikken over een klachtenprocedure. Mochten er problemen zijn waar u niet uitkomt, dan staat de BouwGarant Servicedesk voor u klaar.

Betrouwbaar

Wij beschikken over de juiste verzekeringen, zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en houden ons aan de wettelijke verplichtingen van het Bouwbesluit.

VerBOUWgarantie

Bij ons kunt u de zogenaamde VerBOUWgarantie afsluiten. Dit unieke product beschermt u tegen de financiële risico's van een verbouwing.

 

Kortom, door te (ver)bouwen met Aannemersbedrijf Ebbers haalt u een betrouwbare partner in huis!

Bedrijfshistorie

In 1932 is het bedrijf opgericht door Herman Ebbers. Het eerst uitgevoerde werk was het bouwen van drooghutten voor steenfabriek "De Barsche Pol" te Lathum. Ook werden er meerdere woningen in het dorp Giesbeek gebouwd. Onderhoudswerk werd onder meer uitgevoerd aan "Kasteel Middachten" en zijn boerderijen.

In 1945 werd de oprichter van het bedrijf getroffen door een landmijn. Het bedrijf werd tijdelijk levend gehouden door een medewerker. Dit was een zeer moeilijke tijd, maar door positief denken en handelen is het bedrijf weer opgestaan en geworden wat het nu is.

In 1962 kwam zoon Joop Ebbers in het bedrijf. In eerste instantie als metselaar. Gedurende de jaren werden diverse taken en verantwoording van vader Herman overgenomen. In 1978 stierf vader Herman.

In 1978 werd tevens een zoon geboren: Joël Ebbers, de 3e generatie. Toen hij in 1998 de opleiding voor aannemer voltooid had, kwam hij in deeltijd in het bedrijf werken. De overige tijd werd besteed aan een studie makelaardij aan de HBO te Arnhem.

Hedendaags wordt het bedrijf door vader en zoon bestuurd. Er wordt gewerkt met vakbekwame medewerkers die al vele jaren samenwerken en een hecht team vormen. Deze groep mensen samen staan voor kwaliteit en vakmanschap, waar u als klant van profiteert.

Organisatie

  • Een echt familiebedrijf,
  • Een eenvoudige platte organisatie,
  • U weet altijd bij wie u moet zijn!

Joël Ebbers komt bij u thuis om de voorgenomen bouwplannen met u door te nemen en verzorgt vervolgens de offerte. En met succes: voor circa 90% van de door ons uitgebrachte offertes wordt opdracht verstrekt!

In ons bedrijf werkt een solide team van 15 uitvoerende mensen dat voor u klaar staat. Door de jaren heen heeft dit team een uitgebreide kennis verzameld. Juist deze langdurige verbondenheid maakt dat Aannemersbedrijf Ebbers van ieder soort bouwproject een succes kan maken.

Door nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet te volgen is ons bedrijf in staat iedere nieuwe techniek toe te passen. Onze mensen hebben allemaal toegesneden opleidingen gevolgd en wanneer dat nodig is, volgt men ook bijscholingscursussen. Daarnaast is Aannemersbedrijf Ebbers een erkend opleidingsbedrijf.

Er wordt gewerkt met moderne gereedschappen en machines om het werk veilig en economisch uit te voeren. Daar waar ons eigen gereedschap of machinepark te kort schiet wordt direct overwogen tot uitbreiding of worden machines gehuurd.