Aannemersbedrijf Ebbers Giesbeek B.V.
PRINT DEZE PAGINA

PROJECTEN

Restauratie

Bij restauratiewerk wordt de authentieke staat van een gebouw hersteld. In de regel gaat het om oudere gebouwen waarbij zeer specifieke bouwtechnieken nodig zijn om het beeld te herstellen. Deze bouwtechnieken vragen om vakmensen die kennis en ervaring hebben. Zij zijn getraind om onverwachte situaties flexibel op te lossen.

Wij hebben bewezen deze restauratieopdrachten met succes te kunnen afronden en zo bij te dragen aan het behoud van bijzonder vastgoed.

Verbouwen

Aannemersbedrijf Ebbers is ook voor u de juiste partner om een verbouwing aan uw woning c.q. bedrijfspand te laten uitvoeren. Dit kan zowel inpandige- als wel een uitpandige verbouwing zijn zoals een aan- en/of opbouw. Ook het verbouwen van badkamers, keukens en dakkapellen behoren tot onze werkzaamheden.

Bij een verbouwing komt vaak veel meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Onze ruime theoretische- en praktijk ervaring op dit gebied stellen wij graag aan u ter beschikking. Samen met u bekijken wij tijdens het oriënterende gesprek op welke wijze wij de verbouwing zo efficiënt mogelijk kunnen gaan realiseren. Vanzelfsprekend houden wij daarbij rekening met uw budget.

Wij kunnen u adviseren aangaande mogelijk noodzakelijke vergunningen, veiligheidsvoorschriften en andere regelgevingen. Het komt heel vaak voor dat, mede dankzij ons specialisme, wij een verbouwing goedkoper en sneller kunnen realiseren dan u in eerste instantie dacht.

Het oriënterende gesprek wordt opgevolgd door een uitgebreide offerte met open begroting die de basis vormt voor de uitvoering van het project. Wij maken deze heel zorgvuldig en uitvoerig op. Alle aspecten van het project worden duidelijk en helder beschreven. Wat ons betreft mag een offerte nooit aanleiding zijn tot wat voor misverstand dan ook. U weet aan de hand van de offerte precies wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

Het is voor ons heel belangrijk dat u als opdrachtgever een vertrouwd gevoel over onze samenwerking heeft, tenslotte komen wij een aantal weken dagelijks bij u over de vloer. Ook ons team onderkent het belang van deze vertrouwensband.

Samen met u plannen wij na de acceptatie van de offerte de werkzaamheden zodat de overlast aan u, uw gezin of bedrijf tot een minimum beperkt zal blijven.

Wilt u vakkundig advies voor uw woning, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij informeren u graag over de beste oplossing.

Nieuwbouw: wonen en/of werken

Indien u nieuwbouwplannen heeft, komen er diverse vragen op u af, Over de mogelijkheden binnen uw budget. Over het al dan niet inschakelen van een, en zo ja welke, architect. Over de te verwachten bouwperiode? en kosten?. Om er maar een aantal te noemen.

Indien u nieuwbouwplannen wilt realiseren, heeft u een kwalitatief bouwbedrijf nodig. Maak daarom kennis met de werkwijze van Aannemersbedrijf Ebbers. Naast expertise en ervaring om uw ideeën uit te voeren, denken wij graag met u mee en dragen effectieve oplossingen aan. De benodigde onderaannemers worden zorgvuldig geselecteerd en ingeschakeld. Daarbij worden de kwaliteitseisen die Aannemersbedrijf Ebbers stelt gewaarborgd.

Wij bouwen zowel woningen als kantoor- en bedrijfspanden.

 

Terrasoverkapping

Wilt u langer en vaker genieten van de gezonde buitenlucht? Dan bouwen wij graag aan uw woonhuis een terrasoverkapping c.q. veranda.

Wij leveren en monteren "Isonal" aluminium overkappingsystemen. De onderhoudsarme veranda's kunnen in 200 RAL kleuren geleverd worden. Het dak kan naar keuze worden voorzien van gelaagde beglazing of polycarbonaat platen.

Ook is het mogelijk een veranda op maat te maken van hout. Hierin zijn ook de authentieke details en luxe dakrandafwerking mogelijk!

Funderingsherstel

Aannemersbedrijf Ebbers heeft veel kennis in huis betreffende het herstellen van verzakte gebouwen. In veel gevallen is sloop allesbehalve noodzakelijk.

Funderingen kunnen worden aangepast en eventueel worden voorzien van nieuwe of extra heipalen. Ook kunnen wij heiwerk verzorgen in de bestaande woning. Indien nodig laten wij ons bijstaan door een constructeur.

Ook voor herstel van gescheurde muren, vloeren en betonconstructies zijn wij u graag van dienst.  

  

Onderhoud en reparatieklussen

Wij voeren kleine klussen uit als het zetten van een nieuw slot, het
vernieuwen van een kozijn of het herstellen van betonrot.

Tijdig onderhoud kan kostbare ingrepen vermijden. Vaak zijn het maar kleine ingrepen maar als ze niet uitgevoerd worden dan gaat uw pand gestaag achteruit.

Door geregeld samen met u uw pand te bekijken wat er aan onderhoud zou moeten plaatsvinden voorkomt u veel narigheid. Wij zijn in staat u een onderhoudscontract aan te bieden waarbij u na een inspectie een vrijblijvende offerte ontvangt en de beslissing bij u ligt of u het een en ander uitgevoerd wilt zien. Zo zorgen wij samen met u voor uw woning.

Referenties

Onze aanpak heeft zich in de afgelopen jaren overtuigend bewezen, gezien het grote aantal opdrachten dat wij mochten uitvoeren. Op aanvraag verstrekken wij graag u een lijst met referenties. Bij veel van onze klanten is het ook mogelijk om, op afspraak, even langs te komen om de resultaten te bekijken.

 

Machinale timmerwerkplaats

In onze eigen timmerwerkplaats vervaardigen wij houten kozijnen, deuren, (draaikiep)ramen, schuifpuien, ronde of schuine kozijnen, trappen etc. Wij beschikken over moderne machines, verspanende gereedschappen en technieken voor het vervaardigen van deze producten.

Daarbij wordt er zeer kostenefficiënt geproduceerd met oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Ons gehele machinepark is recentelijk vervangen en wordt jaarlijks onderhouden en gekeurd.

Wij zijn in staat het complete pakket aan zowel moderne als ambachtelijke bewerking van hout voor u te produceren.